$datum='2009-07-28'

ibland vill man bara skämmas och göra något på riktigt

($skribent='Martin Leandertz', $tid='16:08') {

'Som att åka ner till Afrika och hjälpa dem effektivisera sitt jordbruk så att handlare i Afrikanska "ica-butiker" väljer närproducerat istället för "långt-ifrån-ekologiskt-transporterat-livsmedel". I DN idag läser jag att varje medlem i EU sponsrar med mer än 1000 kr varje år det förtryck av afrikanska bönder och livsmedelproducenter. Det kan vi verkligen slå oss för bröstet för, jävlar så duktiga vi är. Jävlar så arg jag blir!
Pengarna går till subventioner för överproduktion, exportstöd och till och med kompensation för den prissänkning som massproduktionen medför. Jag vill att alla somoläser detta bokar in tisdag 6 oktober kl: 22:55 och slår då på SVT kanal 2 och ser programmet: Världen : EU:s handelspolitik - en orättvis affär.'

}

4 kommentarer:

Tim sa...

EU är bara en god tanke som gör allting fel... Är det någonting som har blivit bättre?

Tim sa...

Nä. Nu är det dags att ni tjatar lite på Johan att han slutar med experimentell fysik för ett litet tag och laddar upp några låtar. Vi ligger efter i tidtabellen!

kalle danielsson sa...

Jag kan ta på mig att hälsa från Johan att han är ledsen för det inträffade. Han har varit utan dator och internet den senaste tiden, men på måndag kommer det rassla till här på bloggen!

jonas sa...

superlänge till måndag!

Skicka en kommentar