$datum='2009-02-27'

Fredag på svaj

($skribent='johan borgert', $tid='15:54') {

'Mitt intellekt är som utblåst. Jag har gjort mitt för denna vecka. Men ni ska få en uppdatering om Holy Madre.
Mixarna strömmar in från Anders och jag kan bara säga en sak: Wow!
Detta är sista mixveckan och sen börjar arbetet med att sätta ihop slutprodukten. Vi ska alltså sålla bland sexton låtar och göra omslag. Hur sätter man ihop en skiva som handlar om kontor, transvestiter i kostymmiljöer, feedback, feedbackteorier, uppsägningar, kärlek, kokon, feta pokerspelande män, rymdvarelser, prostitution och semesterromanser? Jag vet inte, men bra blir det. 
Vi har vår första spelning bokad. Det blir premiär på Strand i början av maj. Så vi får väl ta och bli ett band snart och börja repa. Vi ska bjuda på show.
Imorrn så har vi skivbolagsträff. NONS har gått ihop med Novoton och vi ska skaka hand med våra nya medspelare. Mycket trevligt initivativ, för jag har ganska dålig koll på läget. Vad händer egentligen på skivfronten? Jag hittar inte så mycket nytt, som är värt att lyssna på. Gillar dock Jenny Wilsons "Wooden chair" väldigt mycket. Vår gamla vänner i Florence Valentin, som vi turnerade med 2004 (eller vad det var), skulle spela in skiva förra sommaren. Vad gör ni? Var är skivan?
Och sen vill jag att Fredrik Belfiore(ex Scott) tar sig i kragen och gör lite mer låtar!
Låter fantastiskt kul med "mervärdespaket", som Eric skrev om! Tvivlar dock på om det är någon som vill åka på ålandskryssning med oss. Men vi ställer gärna upp. Ge gärna förslag på vad vi kan göra för att få er att känna att ni får något mer än bara musiken. En titt in i våra hjärnor skulle nog vara intressant. Tyvärr är utvecklingen inte där än. 
Jag var på Joe Labero i onsdags. Första och enda gången tror jag. Men jag måste ändå säga att jag är lite imponerad och lite förbluffad över hur de måste ha pratat med ganska många i publiken innan showen. Eller???
Titta någon i ögonen, för i dagens öron låter det som: "För dig allen´".
Nästa vecka blir det överraskning!
'

}

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ett par öl och lite skitsnack kanske skulle göra er mycket mer levande och mänskliga?

Skicka en kommentar