$datum='2009-03-25'

Akvarieromantik

($skribent='Tobias Rydén', $tid='23:16') {

'Jag blev väldigt glad när jag upptäckte att det finns en till guldfisk-aficionado här på bloggen. Dock blev jag lite nedstämd av att läsa om bortgången. Fredrik, jag beklagar sorgen. För två veckor sedan lämnade en familjemedlem oss efter tre års bekantskap. Rädda Willy var hans namn, må han vila i frid. Kapten Haddock har inte varit sig lik sedan hans vän gick bort. Jag börjar nästan tvivla på myten om det korta guldfiskminnet.

Nu har han dock blivit något av en old boy i skålen. Han har, likt Ferdinand under korkeken, börjat ta ansvar och är inte ute och ränner lika mycket som förut. Hans två, betydligt yngre, kompanjoner Dupontarna (det var ganska enkelt att fortsätta på temat efter att en namne, tillika Holy Madre-medlem, döpte Kapten Haddock) lever rövare dag som natt.

Jag besökte Popcirkus ikväll. Det kändes som Unga Tvåan. TV är bättre från soffan än AFK. Det var dock himla fin stämning i publiken. En artist var betydligt bättre än övriga. Tråkigt att gamla fina Dalarna skulle åka på storstryk av en ensam stackare från Bästkusten. Det var ju för Guds skull powerplay och ändå torskade vi så hårt! Det verkar vara populärt med hufvudbonader i sådana hära bandkretsar. Jag räknade 2 byråmössor, 3 gubbkepsar och 2 mer klassiska hattar på scen under kvällen.'

}

2 kommentarer:

Fredrik Hermansson sa...

Afficionado vet jag inte. Eivor var den sista i skålen av två. Och även om hon utsattes för brutala övergrepp av en överförfriskad efterfestsdeltagare häromveckan, så misstänker vi att hon hade levt längre med en sån där bubbel-syre-grej. Vi har en men den får inte plats. Så liten är skålen. Nytt akvarium innan nästa fisk, men skålar är ju så snyggt ju. Ska läsa på om vilka artister som medverkade i popcirkus, men rent generellt upskattar ja när dalarna får stryk.

Martin Leandertz sa...

Jag har en gammal Dijonsenapsburk... den är rund och fin. Den rymmer ett stim guppies om någon är intresserad. Ring 555-656763

Skicka en kommentar